SE SI Të RRITEN ARGJENDI DHE ARI DYCKIA - D. FOSTERANA
Kujdesen për argjendi dhe ari dyckia Kushtet e bimëve në rritje - d. fosterana dritë, lotim, argjendi dhe ari dyckia Lloji i dheut, lagështi, temperaturë | Shtëpia Bimët

Kujdesen për Argjendi dhe ari dyckia (D. fosterana)

Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana dritë:

Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana preferon zonat sunny lehta të rritet.

Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana temperaturë:

Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana preferon mesatarja (18 ° c natën, 24 ° c ditë) temperaturë të rritet.

Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana lagështi:

Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana preferon të ulët (5% - 24%) lagështi të rritet.

Lotim Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana:

Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana preferon sipërfaqja e tokës që të jenë të thatë para se të ri-lotim të rritet.

Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana lloji i dheut:

Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana preferon bromeliads lloji i dheut të rritet.

Shih gjithashtu:

BIMëT Që RRITEN Në ZONAT ME LAGëSHTIA MESATARE Cili bromeliads bimët e shtëpisë nevojë për sasi mesatare e lagështisë për rritje? (Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana lloji i dheut)

BIMëT Që KANë NEVOJë PëR NJë SHUMë UJë Cili bromeliads bimët e shtëpisë duhet të tokës me lagështi për rritje? (Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana lloji i dheut)

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA MESATARE Cili bromeliads bimët e shtëpisë need temperaturë mesatare për rritje? (Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana lloji i dheut)

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA Të ULëTA Cili bromeliads Shtëpia Bimët kanë nevojë për temperaturë të ulët për rritje? (Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana lloji i dheut)

BIMëT Që KANë NEVOJë PëR PAK UJë Cili bromeliads bimët e shtëpisë need tokën e thatë para se të ri-lotim për rritje? (Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana lloji i dheut)

BIMëT SHTëPI PëR DIELL Të PLOTë Cili bromeliads bimët e shtëpisë kanë nevojë rrezet e diellit shumë për rritje? (Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana lloji i dheut)

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA Të LARTA Cili bromeliads Shtëpia Bimët kanë nevojë për temperaturë të lartë për rritje? (Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana lloji i dheut)

BIMëT Që RRITEN Në ZONAT E LAGëSHTIA E LARTë Cili bromeliads Shtëpia Bimët kanë nevojë për sasi të lartë të lagështisë për rritje? (Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana lloji i dheut)

BIMëT ULET HOUSE MIRËMBAJTJA Cili bromeliads Shtëpia Bimët kërkojnë mirëmbajtje të ulët? (Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana lloji i dheut)

BIMëT Që NUK KANë NEVOJë PëR NJë SHUMë UJë Cili bromeliads bimët e shtëpisë duhet dheun moderuar thatë para se të ri-lotim për rritje? (Argjendi dhe ari dyckia D. fosterana lloji i dheut)

en  af  ar  az  be  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  eu  fa  fi  fr  ga  gl  gu  he  hi  hr  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  mt  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  te  th  tl  tr  uk  vi  zh  zht 

Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more