SE SI Të KUJDESEN PëR ZI ALLOPLECTUS - NAUTILOCALYX LYNCHII
Rritje zi alloplectus Kushtet e bimëve në rritje - nautilocalyx lynchii dritë, lotim, zi alloplectus Lloji i dheut, lagështi, temperaturë | Shtëpia Bimët

Kujdesen për Zi alloplectus (Nautilocalyx lynchii)

Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii dritë:

Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii preferon high-drita zonat të rritet.

Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii temperaturë:

Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii preferon mesatarja (18 ° c natën, 24 ° c ditë) temperaturë të rritet.

Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii lagështi:

Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii preferon mesatare (25% - 49%) lagështi të rritet.

Lotim Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii:

Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii preferon tokës me lagështi të rritet.

Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii lloji i dheut:

Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii preferon violets afrikane dhe gesneriads tjera lloji i dheut të rritet.

Shih gjithashtu:

BIMëT Që KANë NEVOJë PëR PAK UJë Cili gesneriads bimët e shtëpisë need tokën e thatë para se të ri-lotim për rritje? (Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii lloji i dheut)

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA Të LARTA Cili gesneriads Shtëpia Bimët kanë nevojë për temperaturë të lartë për rritje? (Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii lloji i dheut)

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA MESATARE Cili gesneriads bimët e shtëpisë duhet temperaturë mesatare për rritje? (Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii lloji i dheut)

BIMëT ULET LEHTA HOUSE Cili gesneriads bimët e shtëpisë nevojë për sasi të ulët të lehta për rritje? (Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii lloji i dheut)

BIMëT Që NUK KANë NEVOJë PëR NJë SHUMë UJë Cili gesneriads bimët e shtëpisë duhet dheun moderuar thatë para se të ri-lotim për rritje? (Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii lloji i dheut)

BIMëT Që RRITEN Në ZONAT E LAGëSHTIA E LARTë Cili gesneriads Shtëpia Bimët nevojë për sasi të lartë të lagështisë për rritje? (Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii lloji i dheut)

BIMëT MESME LEHTA HOUSE Cili gesneriads bimët e shtëpisë nevojë për sasi të mesme të lehta për rritje? (Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii lloji i dheut)

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA Të ULëTA Cili gesneriads Shtëpia Bimët kanë nevojë për temperaturë të ulët për rritje? (Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii lloji i dheut)

BIMëT ULET HOUSE MIRËMBAJTJA Cili violets afrikane dhe Gesneriads tjera kërkojnë mirëmbajtje të ulët? (Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii lloji i dheut)

BIMëT LARTË LEHTA HOUSE Cili gesneriads bimët e shtëpisë nevojë për sasi të lartë të lehta për rritje? (Zi alloplectus Nautilocalyx lynchii lloji i dheut)

en  af  ar  az  be  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  eu  fa  fi  fr  ga  gl  gu  he  hi  hr  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  mt  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  te  th  tl  tr  uk  vi  zh  zht 

Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more