SE SI Të RRITEN MJEKëSI - ALOE BARBADENSIS
Kujdesen për mjekësi Kushtet e bimëve në rritje - aloe barbadensis dritë, lotim, mjekësi Lloji i dheut, lagështi, temperaturë | Shtëpia Bimët

Kujdesen për Mjekësi (Aloe barbadensis)

Mjekësi Aloe barbadensis dritë:

Mjekësi Aloe barbadensis preferon zonat sunny lehta të rritet.

Mjekësi Aloe barbadensis temperaturë:

Mjekësi Aloe barbadensis preferon ngrohtë (24 ° c natën, 30 ° c ditë) temperaturë të rritet.

Mjekësi Aloe barbadensis lagështi:

Mjekësi Aloe barbadensis preferon të ulët (5% - 24%) lagështi të rritet.

Lotim Mjekësi Aloe barbadensis:

Mjekësi Aloe barbadensis preferon tokës për t`u bërë moderuar thatë para se të ri-lotim të rritet.

Mjekësi Aloe barbadensis lloji i dheut:

Mjekësi Aloe barbadensis preferon succulents dhe cacti lloji i dheut të rritet.

Shih gjithashtu:

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA Të ULëTA Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë need temperaturë të ulët për rritje? (Mjekësi Aloe barbadensis lloji i dheut)

BIMëT Që KANë NEVOJë PëR PAK UJë Cili succulents dhe cacti zbukurimi need tokën e thatë para se të ri-lotim për rritje? (Mjekësi Aloe barbadensis lloji i dheut)

BIMëT Që RRITEN Në ZONAT E LAGëSHTIA E LARTë Cili succulents dhe cacti zbukurimi duhet sasi të lartë të lagështisë për rritje? (Mjekësi Aloe barbadensis lloji i dheut)

BIMë E CILA RRITET Në ZONAT E THATA Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë nevojë për sasi të ulët të lagështisë për rritje? (Mjekësi Aloe barbadensis lloji i dheut)

BIMëT LARTË LEHTA HOUSE Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë nevojë për sasi të lartë të lehta për rritje? (Mjekësi Aloe barbadensis lloji i dheut)

BIMëT ULET LEHTA HOUSE Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë nevojë për sasi të ulët të lehta për rritje? (Mjekësi Aloe barbadensis lloji i dheut)

BIMëT Që KANë NEVOJë PëR NJë SHUMë UJë Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë need tokës me lagështi për rritje? (Mjekësi Aloe barbadensis lloji i dheut)

BIMëT MESME LEHTA HOUSE Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë nevojë për sasi të mesme të lehta për rritje? (Mjekësi Aloe barbadensis lloji i dheut)

BIMëT Që NUK KANë NEVOJë PëR NJë SHUMë UJë Cili succulents dhe cacti zbukurimi need tokën e thatë para se të moderuar ri-lotim për rritje? (Mjekësi Aloe barbadensis lloji i dheut)

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA MESATARE Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë need temperaturë mesatare për rritje? (Mjekësi Aloe barbadensis lloji i dheut)

en  af  ar  az  be  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  eu  fa  fi  fr  ga  gl  gu  he  hi  hr  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  mt  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  te  th  tl  tr  uk  vi  zh  zht 

Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more