SE SI Të KUJDESEN PëR AGULIçE KEP - STREPTOCARPUS X HYBRIDUS
Rritje aguliçe kep Kushtet e bimëve në rritje - streptocarpus x hybridus dritë, lotim, aguliçe kep Lloji i dheut, lagështi, temperaturë | Shtëpia Bimët

Kujdesen për Aguliçe kep (Streptocarpus x hybridus)

Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus dritë:

Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus preferon high-drita zonat të rritet.

Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus temperaturë:

Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus preferon mesatarja (18 ° c natën, 24 ° c ditë) temperaturë të rritet.

Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus lagështi:

Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus preferon mesatare (25% - 49%) lagështi të rritet.

Lotim Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus:

Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus preferon sipërfaqja e tokës që të jenë të thatë para se të ri-lotim të rritet.

Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus lloji i dheut:

Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus preferon violets afrikane dhe gesneriads tjera lloji i dheut të rritet.

Shih gjithashtu:

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA Të ULëTA Cili gesneriads Shtëpia Bimët kanë nevojë për temperaturë të ulët për rritje? (Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus lloji i dheut)

BIMëT ULET HOUSE MIRËMBAJTJA Cili violets afrikane dhe Gesneriads tjera kërkojnë mirëmbajtje të ulët? (Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus lloji i dheut)

BIMëT MESME LEHTA HOUSE Cili gesneriads bimët e shtëpisë nevojë për sasi të mesme të lehta për rritje? (Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus lloji i dheut)

BIMëT Që RRITEN Në ZONAT ME LAGëSHTIA MESATARE Cili gesneriads bimët e shtëpisë nevojë për sasi mesatare e lagështisë për rritje? (Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus lloji i dheut)

BIMë E CILA RRITET Në ZONAT E THATA Cili gesneriads Shtëpia Bimët kanë nevojë për sasi të ulët të lagështisë për rritje? (Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus lloji i dheut)

BIMëT Që RRITEN Në ZONAT E LAGëSHTIA E LARTë Cili gesneriads Shtëpia Bimët nevojë për sasi të lartë të lagështisë për rritje? (Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus lloji i dheut)

BIMëT LARTË LEHTA HOUSE Cili gesneriads bimët e shtëpisë nevojë për sasi të lartë të lehta për rritje? (Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus lloji i dheut)

BIMëT SHTëPI PëR DIELL Të PLOTë Cili gesneriads bimët e shtëpisë need rrezet e diellit shumë për rritje? (Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus lloji i dheut)

BIMëT Që NUK KANë NEVOJë PëR NJë SHUMë UJë Cili gesneriads bimët e shtëpisë duhet dheun moderuar thatë para se të ri-lotim për rritje? (Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus lloji i dheut)

BIMëT ULET LEHTA HOUSE Cili gesneriads bimët e shtëpisë nevojë për sasi të ulët të lehta për rritje? (Aguliçe kep Streptocarpus x hybridus lloji i dheut)

en  af  ar  az  be  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  eu  fa  fi  fr  ga  gl  gu  he  hi  hr  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  mt  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  te  th  tl  tr  uk  vi  zh  zht 

Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more