SE SI Të KUJDESEN PëR HARDHI RRUZAREN - CEROPEGIA WOODII
Rritje hardhi rruzaren Kushtet e bimëve në rritje - ceropegia woodii dritë, lotim, hardhi rruzaren Lloji i dheut, lagështi, temperaturë | Shtëpia Bimët

Kujdesen për Hardhi rruzaren (Ceropegia woodii)

Hardhi rruzaren Ceropegia woodii dritë:

Hardhi rruzaren Ceropegia woodii preferon high-drita zonat të rritet.

Hardhi rruzaren Ceropegia woodii temperaturë:

Hardhi rruzaren Ceropegia woodii preferon mesatarja (18 ° c natën, 24 ° c ditë) temperaturë të rritet.

Hardhi rruzaren Ceropegia woodii lagështi:

Hardhi rruzaren Ceropegia woodii preferon mesatare (25% - 49%) lagështi të rritet.

Lotim Hardhi rruzaren Ceropegia woodii:

Hardhi rruzaren Ceropegia woodii preferon sipërfaqja e tokës që të jenë të thatë para se të ri-lotim të rritet.

Hardhi rruzaren Ceropegia woodii lloji i dheut:

Hardhi rruzaren Ceropegia woodii preferon succulents dhe cacti lloji i dheut të rritet.

Shih gjithashtu:

BIMëT Që KANë NEVOJë PëR NJë SHUMë UJë Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë need tokës me lagështi për rritje? (Hardhi rruzaren Ceropegia woodii lloji i dheut)

BIMë E CILA RRITET Në ZONAT E THATA Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë nevojë për sasi të ulët të lagështisë për rritje? (Hardhi rruzaren Ceropegia woodii lloji i dheut)

BIMëT Që RRITEN Në ZONAT ME LAGëSHTIA MESATARE Cili succulents dhe cacti zbukurimi nevojë për sasi mesatare e lagështisë për rritje? (Hardhi rruzaren Ceropegia woodii lloji i dheut)

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA Të ULëTA Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë need temperaturë të ulët për rritje? (Hardhi rruzaren Ceropegia woodii lloji i dheut)

BIMëT SHTëPI PëR DIELL Të PLOTë Cili succulents dhe cacti zbukurimi duhet rrezet e diellit shumë për rritje? (Hardhi rruzaren Ceropegia woodii lloji i dheut)

BIMëT Që NUK KANë NEVOJë PëR NJë SHUMë UJë Cili succulents dhe cacti zbukurimi need tokën e thatë para se të moderuar ri-lotim për rritje? (Hardhi rruzaren Ceropegia woodii lloji i dheut)

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA MESATARE Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë need temperaturë mesatare për rritje? (Hardhi rruzaren Ceropegia woodii lloji i dheut)

BIMëT MESME LEHTA HOUSE Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë nevojë për sasi të mesme të lehta për rritje? (Hardhi rruzaren Ceropegia woodii lloji i dheut)

BIMëT ULET HOUSE MIRËMBAJTJA Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë kërkojnë mirëmbajtje të ulët? (Hardhi rruzaren Ceropegia woodii lloji i dheut)

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA Të LARTA Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë duhet temperaturë të lartë për rritje? (Hardhi rruzaren Ceropegia woodii lloji i dheut)

en  af  ar  az  be  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  eu  fa  fi  fr  ga  gl  gu  he  hi  hr  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  mt  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  te  th  tl  tr  uk  vi  zh  zht 

Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more