MBLEDHJE MEKSIKAN Echeveria elegans
KËRKESAT lotim Sa ujë e bën atë nevojë - si për ujë Mbledhje meksikan - Echeveria elegans?

Mbledhje meksikan 
      	- Echeveria elegans

MBLEDHJE MEKSIKAN Echeveria elegans preferon succulents dhe cacti lloji i dheut të rritet.

Kujdesen për Mbledhje meksikan (Echeveria elegans)

Mbledhje meksikan Echeveria elegans dritë:

Mbledhje meksikan Echeveria elegans preferon zonat sunny lehta të rritet.

Mbledhje meksikan Echeveria elegans temperaturë:

Mbledhje meksikan Echeveria elegans preferon mesatarja (18 ° c natën, 24 ° c ditë) temperaturë të rritet.

Mbledhje meksikan Echeveria elegans lagështi:

Mbledhje meksikan Echeveria elegans preferon të ulët (5% - 24%) lagështi të rritet.

Lotim Mbledhje meksikan Echeveria elegans:

Mbledhje meksikan Echeveria elegans preferon tokës për t`u bërë moderuar thatë para se të ri-lotim të rritet.

Mbledhje meksikan Echeveria elegans lloji i dheut:

Mbledhje meksikan Echeveria elegans preferon succulents dhe cacti lloji i dheut të rritet.

Shih gjithashtu:

BIMëT Që KANë NEVOJë PëR NJë SHUMë UJë Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë need tokës me lagështi për rritje? (Mbledhje meksikan Echeveria elegans lloji i dheut)

BIMëT ULET LEHTA HOUSE Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë nevojë për sasi të ulët të lehta për rritje? (Mbledhje meksikan Echeveria elegans lloji i dheut)

BIMëT Që RRITEN Në ZONAT E LAGëSHTIA E LARTë Cili succulents dhe cacti zbukurimi duhet sasi të lartë të lagështisë për rritje? (Mbledhje meksikan Echeveria elegans lloji i dheut)

BIMëT SHTëPI PëR DIELL Të PLOTë Cili succulents dhe cacti zbukurimi duhet rrezet e diellit shumë për rritje? (Mbledhje meksikan Echeveria elegans lloji i dheut)

BIMëT Që RRITEN Në ZONAT ME LAGëSHTIA MESATARE Cili succulents dhe cacti zbukurimi nevojë për sasi mesatare e lagështisë për rritje? (Mbledhje meksikan Echeveria elegans lloji i dheut)

BIMëT Që KANë NEVOJë PëR PAK UJë Cili succulents dhe cacti zbukurimi need tokën e thatë para se të ri-lotim për rritje? (Mbledhje meksikan Echeveria elegans lloji i dheut)

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA Të ULëTA Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë need temperaturë të ulët për rritje? (Mbledhje meksikan Echeveria elegans lloji i dheut)

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA Të LARTA Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë duhet temperaturë të lartë për rritje? (Mbledhje meksikan Echeveria elegans lloji i dheut)

BIMëT ULET HOUSE MIRËMBAJTJA Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë kërkojnë mirëmbajtje të ulët? (Mbledhje meksikan Echeveria elegans lloji i dheut)

BIMëT Që NUK KANë NEVOJë PëR NJë SHUMë UJë Cili succulents dhe cacti zbukurimi need tokën e thatë para se të moderuar ri-lotim për rritje? (Mbledhje meksikan Echeveria elegans lloji i dheut)

en  af  ar  az  be  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  eu  fa  fi  fr  ga  gl  gu  he  hi  hr  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  mt  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  te  th  tl  tr  uk  vi  zh  zht 

Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more