DRITARE CLIPPED Haworthia truncata
KËRKESAT LEHTA Sa drita është e nevojshme të rritet Dritare clipped - Haworthia truncata?

Dritare clipped 
      	- Haworthia truncata

DRITARE CLIPPED Haworthia truncata preferon zonat sunny lehta të rritet.

Kujdesen për Dritare clipped (Haworthia truncata)

Dritare clipped Haworthia truncata dritë:

Dritare clipped Haworthia truncata preferon zonat sunny lehta të rritet.

Dritare clipped Haworthia truncata temperaturë:

Dritare clipped Haworthia truncata preferon mesatarja (18 ° c natën, 24 ° c ditë) temperaturë të rritet.

Dritare clipped Haworthia truncata lagështi:

Dritare clipped Haworthia truncata preferon të ulët (5% - 24%) lagështi të rritet.

Lotim Dritare clipped Haworthia truncata:

Dritare clipped Haworthia truncata preferon tokës për t`u bërë moderuar thatë para se të ri-lotim të rritet.

Dritare clipped Haworthia truncata lloji i dheut:

Dritare clipped Haworthia truncata preferon succulents dhe cacti lloji i dheut të rritet.

Shih gjithashtu:

BIMëT LARTË LEHTA HOUSE Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë nevojë për sasi të lartë të lehta për rritje? (Dritare clipped Haworthia truncata lloji i dheut)

BIMëT MESME LEHTA HOUSE Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë nevojë për sasi të mesme të lehta për rritje? (Dritare clipped Haworthia truncata lloji i dheut)

BIMëT ULET LEHTA HOUSE Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë nevojë për sasi të ulët të lehta për rritje? (Dritare clipped Haworthia truncata lloji i dheut)

BIMëT Që RRITEN Në ZONAT ME LAGëSHTIA MESATARE Cili succulents dhe cacti zbukurimi nevojë për sasi mesatare e lagështisë për rritje? (Dritare clipped Haworthia truncata lloji i dheut)

BIMëT Që NUK KANë NEVOJë PëR NJë SHUMë UJë Cili succulents dhe cacti zbukurimi need tokën e thatë para se të moderuar ri-lotim për rritje? (Dritare clipped Haworthia truncata lloji i dheut)

BIMë E CILA RRITET Në ZONAT E THATA Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë nevojë për sasi të ulët të lagështisë për rritje? (Dritare clipped Haworthia truncata lloji i dheut)

BIMëT SHTëPI PëR DIELL Të PLOTë Cili succulents dhe cacti zbukurimi duhet rrezet e diellit shumë për rritje? (Dritare clipped Haworthia truncata lloji i dheut)

BIMëT Të CILAT RRITEN Në TEMPERATURA Të LARTA Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë duhet temperaturë të lartë për rritje? (Dritare clipped Haworthia truncata lloji i dheut)

BIMëT ULET HOUSE MIRËMBAJTJA Cili succulents dhe cacti bimët e shtëpisë kërkojnë mirëmbajtje të ulët? (Dritare clipped Haworthia truncata lloji i dheut)

BIMëT Që KANë NEVOJë PëR PAK UJë Cili succulents dhe cacti zbukurimi need tokën e thatë para se të ri-lotim për rritje? (Dritare clipped Haworthia truncata lloji i dheut)

en  af  ar  az  be  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  eu  fa  fi  fr  ga  gl  gu  he  hi  hr  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  mt  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  te  th  tl  tr  uk  vi  zh  zht 

Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more